Koneet

Ruiskuttamalla eristäminen ja ruiskuttamalla pinnoittaminen edellyttää asiaankuuluvia ja korkealaatuisia laitteita. Suomessa esimerkiksi Purfin Oy toimittaa ruiskutus- ja annostelukoneita urakoitsijoille ja teollisuudelle. Polyolia ja isosyanaattia ruiskuttavat ja annostelevat laitteet toimitetaan kaikissa kokoluokissa.

Urakoitsijan paras valinta polyuretaanin tai polyurean ruiskuttamiseen on Graco

Gracon ruiskutuskoneita ja -pistooleja käytetään pääsääntöisesti polyurean ja polyuretaanieristeen ruiskuttamiseen. Niillä valmistetaan myös kaukolämpöputkistojen jatkosvaahtoa.

Graco-laitteiden luotettavuudesta kertoo niiden markkinajohtajuus. Laitevalmistajana Graco onkin edelläkävijä liikuteltavissa mäntäkoneissa, jotka toimivat paineilmalla, sähköisesti tai hydraulisesti. Niiden tuottoalue on 0,35 – 20  kg/min.

Polyuretaaniteollisuus tarvitsee räätälöityjä ratkaisuja

Polyuretaania käyttävien teollisuusalojen käyttöön tarkoitetut pienten ja suurten annostelukohteiden koneet ovat lähes aina asiakaskohtaisesti räätälöityjä. Kun tutustuu polyuretaanin moniin käyttökohteisiin, toteutussovelluksiin ja polyuretaania sisältäviin tuotteisiin, on selvää, että laitekanta on sovitettava monenlaiseen tuotantoon:

  • eristämiseen ja pinnoittamiseen
  • eristeisiin ja elementteihin
  • laajaan polyuretaanituotteiden valikoimaan pehmeistä integraalituotteista pehmustevaahtoihin ja elastomeereihin

Lue lisää Gracon laitteistoista Purfinin sivuilta. Tutustu myös polyuretaanin valmistuksessa käytettäviin Saip-teollisuuskoneisiin, Rotary Powerin hydrauliikkapumppuihin sekä Purfinin tarjoamiin varaosa- ja huoltopalveluihin.